Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

5 φίλμ για τον αγώνα των κατοίκων της Κερατέας

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ- ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ
5 ΦΙΛΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΩΡΑ : 19.00MM
AΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ


 
«ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ»  (55΄)
Χρίστος Ακρίδας
Παραγωγή του Δήμου Κερατέας – Νομαρχίας Αν. Αττικής 2010.
Παίχτηκε στην ταινιοθήκη Ελλάδος, 13ο Μεσογειακό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 2011,  Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας 2011. Ο καλύτερος πρεσβευτής του αγώνα της Κερατέας. Προφητικό στο περιεχόμενό του και αγαπημένο! Μουσική του Αλκ. Κωνσταντόπουλου. Δημοσιογραφική επιμέλεια Χαράς Φράγκου.

«ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ»  (3΄)
Γ΄ Γυμνασίου Κερατέας 2010 – 2011.
Τα παιδιά της Κερατέας στον αγώνα κατά της χωματερής. Βραβείο στο Φεστιβάλ Παλλήνης και Φρανκφούρτης. Πρόγραμμα «Βιντεομουσεία» Υπουργείου Παιδείας

«ΚΕΡΑΤΕΑ – ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ 1 – 0»  (40΄)
Τσιριτσάντζουλες – Lavreotiki.com
Μία βουβή ταινία ημερολόγιο του αγώνα της Κερατέας από την εισβολή των ΜΑΤ (11 Δεκεμβρίου 2010 εως την αποχώρησή τους (18 Απριλίου 2011). Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από ένα σύνθημα που γράφτηκε σε ένα κτίριο της Αθήνας. Η μουσική της ταινίας είναι από ζωντανή ορχήστρα που πραγματοποιήθηκε ένα βράδυ στον κιν/φο «ΦΙΛΙΠ»

«Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ» (5΄)
antixyta blogspot.com
Το ταινιάκι που τα «έσπασε» στο διαδίκτυο, το είδε όλη η Ελλάδα και αναμεταδόθηκε από δύο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές (Ράιο Αρβύλα, Ελληνοφρένεια). Το γέλιο και το χιούμορ στην υπηρεσία του αγώνα μας.

«ΑΠΑΡΤΗ ΠΟΛΗ» (12΄)
Σπύρος Τσακίρης
Ο φωτορεπόρτερ της Ελευθεροτυπίας και του αγώνα της Κερατέας με την ομάδα Art Resistance παρουσιάζει τη σύγχρονη εκδοχή του Γαλατικού χωριού στην Κερατέα, όπου μπερδεύονται  ο Αστερίξ. Ο Οβελίξ, η… κα Θεοδώρα, τα ΜΑΤ «Τελικά είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι…» Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν?


ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σημειώστε το σχόλιο σας