Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Για την επίσκεψη Μέρκελ

Η Μέρκελ έρχεται στην Αθήνα για να στηρίξει την ετοιμόρροπη κυβέρνηση Σαμαρά, και το αδιέξοδο και εγκληματικό μνημόνιο. Ο ελληνικός λαός θα την υποδεχτεί ειρηνικά και μαζικά, στέλνοντας μήνυμα αντίστασης και δημοκρατίας τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο.
Η Μέρκελ έρχεται για να σώσει το καταστροφικό και εγκληματικό πρόγραμμα του Μνημονίου. Ένα πρόγραμμα που ενώ ακόμα και οι ίδιοι οι εμπνευστές του παραδέχονται ότι είναι αδιέξοδο, επιμένουν εντούτοις στην εφαρμογή του, σε μία εφαρμογή που θα οδηγεί την ελληνική κοινωνία στην απόγνωση. Έρχεται για να στηρίξει τις εγχώριες πολιτικές και οικονομικές ελίτ στον σκληρό πόλεμο που έχουν κηρύξει στους εργαζόμενους, τα δικαιώματά τους, στην αξιοπρεπή διαβίωση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και τελικά στην ίδια τη δημοκρατία.
Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να δεχτεί άλλο αυτό το έγκλημα. Η υποδοχή της κα Μέρκελ πρέπει να είναι μαζική, παλλαϊκή και ειρηνική. Να αποτελέσει ισχυρό μήνυμα δημοκρατίας τόσο για το εσωτερικό της Ελλάδας όσο και για ολόκληρη την Ευρώπη. Να αποτελέσει έναυσμα για μια μεγάλη ανατροπή στην Ελλάδα αλλά και αλλαγή πορείας για την Ευρώπη. Να μάθει ολόκληρη η Ευρώπη και όλος ο κόσμος ότι η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας στέκεται απέναντι στην προοπτική της εθελούσιας αυτοκτονίας που προωθούν σήμερα οι ηγέτες της Ευρώπης και υλοποιεί με ζήλο η συγκυβέρνηση υπό τον κ. Σαμαρά.
Έρχεται να σώσει το διεφθαρμένο, ανυπόληπτο και υποτελές στα συμφέροντά των τραπεζιτών και των φίλους τους πολιτικό σύστημα. Ούτε η ίδια ούτε ο κ. Σαμαράς θα συζητήσουν ζητήματα όπως αυτά του σκανδάλου της Siemens. Δεν πρόκειται να τεθεί ερώτημα για το πότε η γερμανική κυβέρνηση θα δώσει στη δημοσιότητα την απολογία του κ. Χριστοφοράκου στο γερμανικό δικαστήριο, για να δούμε ποιοι ακριβώς ήταν αυτοί που χρηματίστηκαν από τη γερμανική εταιρεία και να πράξει τα δέοντα η δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σημειώστε το σχόλιο σας