Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ    

Λαύριο 30/10/2012     

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

§  Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
§  ΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ  Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΑΙ Μ. ΚΑΤΣΙΜΗ
§  ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ  ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Καταγγέλλουμε την ωμή παρέμβαση του εξοβελισμού της παραπάνω εκπομπής, η οποία ήδη είχε πετσοκοφτεί κατά 2 ώρες, επειδή οι δύο εν λόγω δημοσιογράφοι με την ανεξαρτησία γνώμης, που τους διακρίνει, έλεγχαν την εξουσία και τελευταία τον Υπουργό κ. Δένδια.
Σε ποια δημοκρατική χώρα διώκεται η ελευθερία του τύπου, η οποία είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη.
Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι έλεγξαν με παρρησία τον κ. Δένδια με βάση το πόρισμα του εισαγγελέα στο οποίο αναφερόταν ότι υπήρξαν κακουργηματικές πράξεις επίορκων αστυνομικών κατά δημοκρατικών πολιτών, επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας Guardian. Η τρικομματική μνημονιακή κυβέρνηση, ο κ. Σαμαράς και ο κ. Δένδιας ας πάρουν μαθήματα ελευθερίας του τύπου από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η ευρωπαϊκή δημοκρατική παράδοση είναι κληρονομιά των ευρωπαϊκών λαών και δεν μπορούν να την καταστρατηγούν τόσο βάναυσα οι κυβερνώντες. Ποιος τους δίνει αυτό το δικαίωμα.
Να υπενθυμίσουμε  ότι ο δημοσιογράφος Κ. Αρβανίτης είχε παρουσιάσει αντικειμενικά το θέμα της χωματερής της Κερατέας και τον νόμιμο αγώνα των κατοίκων της περιοχής μας απέναντι στις προκλητικές, αυθαίρετες και παράνομες ενέργειες ιδιωτών και κρατικών παραγόντων.
Η ανεξάρτητη και ελεύθερη ενημέρωση θα νικήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σημειώστε το σχόλιο σας