Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ: Θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για όλα αυτά που υποσχεθήκαμε, με ήθος, συνέπεια και δύναμη.

Η Ριζοσπαστική Ενότητα Σαρωνικού και η επικεφαλής της παράταξης Αγγελική Ράπτη ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής και μας δώσατε την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσουμε στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας ότι σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για όλα αυτά που υποσχεθήκαμε, με ήθος, συνέπεια και δύναμη.
Ο λόγος τιμής μας προς όλους σας είναι:

Να αγωνιστούμε ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών της Τοπικής Aυτοδιοίκησης.
Να υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τη διαφάνεια, να ελέγχουμε τη Δημοτική Αρχή, ιδιαίτερα στην διαχείριση των οικονομικών, αλλά και της Δημοτικής Περιουσίας.
Να αγωνιστούμε ώστε ο Δήμος να κάνει κοινωνικό έργο όπως οφείλει απέναντι στους πολίτες.
Να επιμείνουμε, με δικές μας πρωτοβουλίες, στην ενεργοποίηση και συμμετοχή των ίδιων των πολιτών στα δημόσια πράγματα.
Σχετικά με το παραλιακό μέτωπο:
Δεσμευόμαστε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν θα συναινέσουμε στο ξεπούλημα του τόπου μας σε «επενδυτές». Θα αγωνιστούμε γι αυτό τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και έξω στην κοινωνία. Καλούμε όλους τους πολίτες να είναι έτοιμοι ώστε όλοι μαζί να υπερασπιστούμε τη ζωή μας στο Δήμο Σαρωνικού.
Ευχαριστούμε και πάλι θερμά όλους και σας διαβεβαιώνουμε για μια ακόμα φορά ότι εμείς θα είμαστε εδώ για να υπερασπιζόμαστε το συμφέρον του τόπου.
Για τη Ριζοσπαστική Ενότητα Σαρωνικού
Αγγελική Ράπτη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σημειώστε το σχόλιο σας