Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΡΙΖ.Ε.Σ.:Ανάκληση της απόφασης μεταγκατάστασης της "Καστελόριζο Α.Ε."


Σχετικά με το ζήτημα της μετεγκατάστασης και λειτουργίας μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας  της εταιρείας «ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ Α.Ε.» από τη  θαλάσσια περιοχή της νήσου  Πάτροκλος σε θαλάσσια έκταση του Δήμου Σαρωνικού με απόφαση του πρώην γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Δ. Καλογερόπουλου η Ριζοσπαστική Ενότητα Σαρωνικού, με ανακοίνωσή της  δηλώνει τα εξής:

Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια παραποίησης και διαστρέβλωσης της θέλησης της τοπικής κοινωνίας της Παλαιάς Φώκαιας και γενικότερα του Δήμου Σαρωνικού, που έχει ήδη εκφραστεί οριστικά και αμετάκλητα με τις αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου  της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας, της Επιτροπής Ποιότητας του Δήμου Σαρωνικού αλλά και του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.
Η απόφαση του κ. Καλογερόπουλου, διορισμένου πρώην γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, ακυρώνει στην πράξη τον ίδιο τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς παραβιάζει κατάφωρα  αποφάσεις  των αιρετών οργάνων της αλλά  και την εκπεφρασμένη θέση των πολιτών. Μας προϊδεάζει επίσης για  τον τρόπο υλοποίησης της «fast track ανάπτυξης» που επιφυλάσσουν για το παραλιακό μέτωπο στην περιοχή μας.    
Ζητάμε την άμεση ανάκληση της απόφασης και συμπαρατασσόμαστε στον αγώνα για την ακύρωσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σημειώστε το σχόλιο σας