Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Μεταφέρεται για Τετάρτη. 19 Iουνίου, 13.00, η ομιλία Τσίπρα στα Καλύβια στο διεθνές συνέδριο για την ανασυγκρότηση του Συνδικαλιστικού Κινήματος

Οι πολιτικές εξελίξεις αλλάζουν άρδην το πρόγραμμα του διήμερου διεθνούς συνεδρίου με θέμα «Καταπολεμώντας τις Πολιτικές Λιτότητας μέσα από την ανασυγκρότηση του Συνδικαλιστικού Κινήματος από τα κάτω», το οποίο θα ξεκινούσε αύριο Τρίτη, 18 Ιουνίου, στα Καλύβια, με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα.
Έτσι λοιπόν, οι εργασίες της πρώτης ημέρας του συνεδρίου θα διεξαχθούν στην ΕΡΤ, στο πλαίσιο συμπαράστασης στους απολυμένους εργαζόμενους της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Την Τετάρτη, 19 Ιουνίου, οι εργασίες του συνεδρίου θα συνεχιστούν στο Δημαρχείο Καλυβίων, όπου και αναμένεται να μιλήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας, στη 1 το μεσημέρι.
Θυμίζουμε ότι το διήμερο διεθνές συνέδριο με θέμα «Καταπολεμώντας τις Πολιτικές Λιτότητας μέσα από την ανασυγκρότηση του Συνδικαλιστικού Κινήματος από τα κάτω» συνδιοργανώνεται από Global Labour Institute, University of Greenwich, The Press Project




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σημειώστε το σχόλιο σας