Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ανοικτή αγωνιστική συγκέντρωση - συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ με ομιλητή τον Γιάννη Δραγασάκη, αύριο Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα, στα Καλύβια

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ στο πλαίσιο της 48ωρης γενικής απεργίας για την ανατροπή των μέτρων,των μνημονίων και της κυβέρνησης που τα προωθεί, πραγματοποιεί ,αύριο Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012, στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο Σαρωνικού (Καλύβια), αγωνιστική συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα: "Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ".
Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Γιάννης Δραγασάκης.

4 σχόλια:

  1. 7 Νοέμβρη ειναι η συγκεντρωση στην Αθήνα ο Δραγασάκης γιατι έρχεται στα Καλύβια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι’ αυτό και καλούμε τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, να συμμετάσχουν μαζικά στα συλλαλητήρια και στη 48ωρη γενική απεργία, που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στις 6 και 7 Νοεμβρίου και να παραμείνουν στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης των μέτρων στη Βουλή, περικυκλώνοντάς την.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν καταλαβαίνω καθόλου αυτή την εκδήλωση!!! Μπορεί να είχε προγραμμαιστεί από παλιά.... όμως να δημιουργούμε αντιπερισπασμό της ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, καλώντας το κόσμο στην πολυθρώνα του θεάτρου, είναι το λιγότερο ανήθικο για ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!! ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΠΈΜΒΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΥΘΎΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο σ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλέ κύριε Σταμάτη μου τι δεν καταλαβαίνεις;
    Ότι υπάρχουμε και μεις οι γριές
    πού δεν βαστάν τα πόδια μας τον ποδαρόδρομο
    και δεν αντέχουμε τα δακρυγόνα;
    Εξ άλλου προεκλογική περίοδο κήρυξε ο αρχηγός
    Πρέπει να αρχίσουν και οι Σταυροπροεκλογικές συγκεντώσεις.
    Κατίνα Τζμπατζού -Σταυροκουβάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ σημειώστε το σχόλιο σας