Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΜΑΙΟΥ . ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ!!! Του Πάνου Σκουρολιάκου


Αγαπητοί φίλοι.
Επιτέλους μας άφησαν να ψηφίσουμε. Από το αποτέλεσμα, καταλαβαίνουμε γιατί το καθυστέρησαν τόσο.
Τα ευρήματα της κάλπης,  καταδίκασαν  το μνημόνιο. Ο λαός μας έδειξε πως απορρίπτει αυτή τη σύμβαση, και αναζητά λύσεις αξιοπρέπειας και προοπτικής.
Η  πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ    συναντά την κοινωνία και γίνεται αποδεκτή με δυναμισμό.
Σταθερή επιδίωξή μας, είναι ο σχηματισμός ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! Το τι θα κάνουν οι άλλες δυνάμεις, είναι βέβαια κάτι που πρέπει να απαντήσουν οι ίδιες. Όπως είπαμε και προεκλογικά, θέλουμε μια κυβέρνηση που θα  καταγγείλει το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση. Καθαρές κουβέντες και χωρίς τις γνωστές  κολοτούμπες  που μας χόρτασαν όσοι χειρίστηκαν τις τύχες μας  όλα αυτά τα χρόνια.
 Αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι του λαού και τον ευχαριστούμε.
Οι πολίτες της Περιφέρειας Αττικής, ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο κόμμα. Δυστυχώς ο ληστρικότατος εκλογικός νόμος που είχαν φροντίσει Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν αρκετά έγκαιρα,  έκλεψε έδρες από τον ΣΥΡΙΖΑ προς όφελος της Ν.Δ.
Σε προσωπικό επίπεδο, ευχαριστώ τις  φίλες και τους  φίλους  που μου έκαναν την μεγάλη τιμή να με εμπιστευθούν με την ψήφο τους ώστε να συμβάλω στη μεγάλη προσπάθεια  που πρέπει να γίνει ώστε να καταγγείλουμε  μνημόνιο και σύμβαση και να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη.  Και μέσα και έξω από τη βουλή υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. Και χρειαζόμαστε όλοι. Στην πρώτη γραμμή. Εκεί και εγώ.  Η προσπάθειά μας θα πρέπει να συνεχισθεί. Πρέπει  είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ   και σήμερα, και στο μέλλον,   για να   δώσουμε σάρκα και οστά στο μήνυμα που έδωσαν οι πολίτες στις εκλογές της 6ης του Μάη.
Φίλες και φίλοι, τίποτα δεν χαρίζεται.  Μαζί λοιπόν, για ένα μέλλον που θα επιλέξουμε εμεί και όχι εκείνοι!
Και πάλι θερμές ευχαριστίες και  ευχές για δύναμη και αποφασιστικότητα, για τα καλύτερα που έρχονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σημειώστε το σχόλιο σας